Over AgODi - Internationaal

AgODi zet in op internationalisering


AgODi Evenementen 2013: groepsfoto genodigden met enkele collega'sOp woensdag 4 maart ontving het agentschap een Turkse delegatie van schooldirecties en ambtenaren in het kader van een Comenius-project. Dit Europees project laat instellingen in Beringen en Izmir samenwerken rond het thema ‘huiswerkbegeleiding’ en ouderparticipatie.

Onze bezoekers werden warm onthaald door een uitgebreide AgODi-delegatie en kregen een uitgewerkt Engelstalig programma aangeboden.

Na een toelichting over het Vlaamse Onderwijslandschap kwam de werking van AgODi aan bod. De cijfers over het Vlaamse onderwijsbudget, de wereld van de leerplichtcontrole en de uitstroom van jonge leerkrachten zorgde voor een leerrijke uitwisseling.

De Vlaamse eetcultuur kon hierbij niet ontbreken: het bezoek werd afgesloten in het restaurant met een typisch Vlaams gerecht - stoverij met frieten.

 

 

Sfeerbeelden

Op de foto’s prijken de volledige Vlaams-Turkse delegatie en de personeelsleden van AgODi verantwoordelijk voor de ontvangst van de buitenlandse delegatie.

Bekijk hier de sfeerbeelden