Job in het onderwijs - Hoeveel ga je verdienen?

Heb je een job gevonden als leerkracht én voldoe je aan de aanstellingsvoorwaarden?
Het schoolsecretariaat van de instelling waar je aangesteld wordt, zal een aantal persoonsgegevens, zoals je adres, je burgerlijke staat en het aantal personen fiscaal ten laste opvragen. Die gegevens sturen ze, samen met je opdracht, elektronisch door naar AGODI.

Die gegevens hebben invloed op je salaris. Gedetailleerde info over de berekening van je salaris, de salarisschaal, geldelijke anciënniteit, de wettelijke inhoudingen vind je terug op je salarisbrief. Je vindt je salarisbrief op mijn onderwijs voor personeelsleden. Meer informatie over de berekening van je salaris vind je op de pagina met salarisinfo.

Je instelling zal ook je rekeningnummer opvragen en bezorgt dat aan AGODI. AGODI zal wanneer het over alle nodige informatie beschikt én je aan alle reglementaire voorwaarden voldoet, je salaris op het einde van de maand rechtstreeks op je bankrekening storten.

 

We geven je graag een idee van hoeveel je kunt verdienen. Let wel op, de bedragen op deze pagina's zijn benaderend. Ze worden mee bepaald door je familiale situatie, eventueel in aanmerking te nemen vroegere diensten ...

Salaris als kleuteronderwijzer
Salaris als onderwijzer lager onderwijs
Salaris als leerkracht secundair onderwijs
 

Brochure 'Je verdiende Loon 2021'

je verdiende loon 2021

Om alle startende leerkrachten te ondersteunen werd alle informatie in een overzichtelijke brochure gebundeld. Download hier jouw digitale versie met salarisinfo.

pdf bestandjvl.pdf (484 kB)

Campagne lerarenberoep
word een echte influencer: logo campagne lerarenberoep