EDISON - Voorstelling WebEDIOSN (2003)

Op 24 april 2003 waren een twaalftal pilootscholen en hun softwareleveranciers uitgenodigd voor een eerste voorstelling van WebEdison.

Volgende onderwerpen kwamen aan bod:

Volgende beelden geven een indruk van deze dag :
Klik op één van de foto's om een grotere versie te bekijken.

Dit waren de sprekers :

Edison: André Samaint geeft een presentatie en wandelt voorwaarts tot in het publiek (2003) Edison: Bart Hansen geeft een presentatie (in 2003) Edison: Luc Sixt aan het woord (in 2003)
André Samain, Bart Hansen en Luc Six

De voorstelling duurde een halve dag.
Eerst gaf André Samain een inleiding. Hij gaf uitleg over het waarom en de aanpak, ook werden enkele afspraken ivm pilootwerking vermeld en de toekomstperspectieven.

Bart Hansen sprak over de voordelen, de mogelijkheden en de werking van WebEdison, nadien volgde een demonstratie van de toepassing, waarbij voor verschillende scholen, terugzendingen werden opgehaald.

Luc Six gaf meer uitleg over de aspecten van softwarebeveiliging en het autorisatiegedeelte van WebEdison, hij toonde met een aantal voorbeelden de kracht van het autorisatiegedeelte, waar je kunt instellen wie wat kan doen binnen WebEdison.

Op de volgende foto's kun je zien wie er allemaal aanwezig was.
Enkele mensen op de voorgrond van het publiek tijdens een Edisonuiteenzetting in een auditorium (in 2003) Enkele mensen op de voorgrond van het publiek tijdens een Edisonuiteenzetting in een auditorium (in 2003) 2 heren op de voorgrond van het publiek tijdens een Edisonuiteenzetting in een auditorium (in 2003)
Het publiek tijdens een Edisonuiteenzetting in het auditorium in 2003 Het publiek tijdens een Edisonuiteenzetting in het auditorium in 2003 Het publiek tijdens een Edisonuiteenzetting in het auditorium in 2003