WebEDISON - FAQ - Zending in het (donker)rood

Indien een zending een lege of ongeldige header heeft of als deze groter is dan 30 MB, dan wordt deze in het rood gezet en kan je deze niet selecteren om te verzenden.

Info over foutmeldingen in WebEdison betreffende de Tab Verzenden

Je kan de zending wel wissen via de Windows Verkenner/Deze computer (Windows) of Finder (Mac). Best controleert u eerst waar deze zending staat, door te kijken welke mappenset is geselecteerd in tab tabje%20verzenden_0.gif bij Mappen twee.

Daarna ga je in de linkermenu naarMappen instellen en controleert wat voor deze mappenset de map voor zendingen is, in dit geval
c:/edison.win/tosend.  Venster mappenset

Als je nu via de Windows Verkenner/Deze computer (Windows) of Finder (Mac) naar deze map gaat, kan je daar uw zending in het rood terugvinden en wissen door de zending te selecteren en op Delete op het toetsenbord te duwen of door rechts te klikken op het bestand en verwijderen te kiezen.

Moest het verwijderen niet lukken, dan moet je eerst WebEDISON sluiten omdat deze het bestandje vasthoudt.

Na het verwijderen moet je, als uw WebEDISON is blijven openstaan, even op functietoets F5 duwen om het scherm te vernieuwen of even een ander tabblad selecteren en dan terug naar tab Verzenden gaan. Je gaat zien dat de zending in het rood verdwenen is.