AGODI-academie: opleidingen voor schoolsecretariaten

De AGODI-academie organiseert in 2020 geen fysieke opleidingen meer door de coronamaatregelen. De AGODI-academie gaat daarom 'maximaal digitaal' en werkt volop aan een digitaal opleidingsaanbod. Ontdek hieronder ons digitale opleidingsaanbod per onderwijsniveau.
 
Basisonderwijs
Nieuwigheden aan het begin van het schooljaar

Leer bij de start van het schooljaar over de nieuwe regelgeving en richtlijnen.

ABC-opleiding Basisonderwijs   (beschikbaar vanaf 20 oktober)

Volg de basisopleiding voor beginnende secretariaatsmedewerkers. Binnenkort kun je de digitale versie van de opleiding bekijken. 

Thematische opleidingen

Volg onze jaarlijkse thematische opleidingen voor secretariaatsmedewerkers over school- en personeelsregelgeving. Binnenkort kun je een digitale versie van de opleidingen bekijken.

 

Centra voor leerlingenbegeleiding

Dit jaar wordt geen afzonderlijke opleiding voorzien voor de CLB's. Je kunt aansluiten bij opleidingen van het basisonderwijs of secundair onderwijs.

Secundair Onderwijs
Nieuwigheden aan het begin van het schooljaar

Leer bij de start van het schooljaar over de nieuwigheden in de reglementering. 

ABC-opleiding Secundair Onderwijs  (beschikbaar vanaf 20 oktober)

Volg de basisopleiding voor beginnende secretariaatsmedewerkers. Kies voor de opleiding voor personeelssecretariaten of voor leerlingensecretariaten. Bekijk binnenkort de opleidingen digitaal.

Thematische opleidingen

Volg de thematische opleidingen voor secretariaatsmedewerkers. Je kunt binnenkort een digitale versie van de opleidingen bekijken.
Schrijf je zeker ook in voor de webinar over elektronische communicatie op 19-10 of 10-11.

 

Deeltijds Kunstonderwijs
Nieuwigheden aan het begin van het schooljaar

Volg de opleiding die aangeboden wordt bij het secundair onderwijs en leer bij over de nieuwe personeelsregelgeving voor je academie. In de titels vind je terug welke onderwerpen relevant zijn voor het DKO. 

ABC-opleiding (beschikbaar vanaf 20 oktober)

Volg de basisopleiding mee met het secundair onderwijs. Je kunt binnenkort de digitale versie van de opleiding bekijken. In de titels van de personeelsregelgeving vind je terug welke onderwerpen relevant voor je zijn.

Thematische opleiding 

Bekijk onze thematische opleiding op maat van de academies.
Bekijk binnenkort ook de opname van de webinar over Discimus.