Het ABC van de onderwijswetgeving Basisonderwijs

Ben je nieuw op het schoolsecretariaat? Vind je het moeilijk om je weg te vinden in complexe onderwijsreglementering? Dan is het ABC van de onderwijswetgeving of kort de ABC-opleiding zeker iets voor jou.

Waar en wanneer?

De AGODI-Academie voorziet elk schooljaar een basisopleiding. De volgende ABC-opleiding staat op de planning voor 11 en 15 januari 2018. De opleiding zal plaatsvinden in het Graaf de Ferrarisgebouw in Brussel.

Let op:

  • Het aantal plaatsen voor de ABC-opleiding is beperkt. Om die reden vragen wij dat je de twee volledige dagen aanwezig bent, als je je inschrijft.
  • Kun je toch niet aan de ABC-opleiding deelnemen? Annuleer dan ten laatste twee dagen voor de opleiding de inschrijving. Op die manier kunnen we andere geïnteresseerden contacteren.

Thematische opleidingen

Daarnaast heb je als secretariaatsmedewerker ook de kans om thematische opleidingen over scholen- en personeelsregelgeving te volgen. Die opleidingen zijn ook gratis. Wij kijken er naar uit om je op onze cursussen te ontmoeten.

Programma

We voorzien twee opleidingsdagen: 11 en 15 januari. Je zal het gedetailleerde programma hieronder binnenkort terugvinden. We geven al mee dat je tijdens de opleiding personeels- en schoolregelgeving zal krijgen. Ook geven we een woordje uitleg bij de website van AGODI en kunnen jullie een bezoek brengen aan jullie werkstation en schoolbeheerteam.

Cursusmateriaal

De presentaties zijn nog niet beschikbaar. Voor de start van de opleiding zullen de presentaties hier terug te vinden zijn. Wij vragen om zelf in te staan voor een afgedrukte versie.

Inschrijven voor de cursussen

Binnenkort kan u zich hier inschrijven.

Locatie

Beide opleidingsdagen gaan door in de lokalen 0G20 en 0G21 in het
Graaf de Ferrarisgebouw
Koning Albert II–laan 20
1000 Brussel

Contact